|
|
 Veteran
    Місцезнаходження: Ireland | Вітання УСІМ!
Хотів би ще раз повернутися до дизайну нашого сайту. Глобально сайт помаленько оживає і спасибі Максові за роботу та турботу.
Стосовно зручності та простоти (usability), то особисто в мене виникають певні проблеми: деколи важко знайти те, що шукаєш. Ситуація з оголошенням про шкільні збори є тому прикладом. До мене особисто зверталися люди з проханням показати "де це є написано..." А це вже сигнал...
Звичайно вирішення питання usability починається найперше з вдалої організації титулки (index-сторінки).
Версія дизайну, яку я запропонував уже обговорювалася, глобальних заперечень ніби не було.
Отож, пропоную ще раз повернутися до теми, добре помізкувати і розшукати спеціаліста, який би втілив новий дизайн у життя. |
|
| |
|
Member
Місцезнаходження: Ireland | Давно хотів запитати: що є з годинником сайту, який час він показує? |
|
| |
|
 Veteran
   Місцезнаходження: Ireland | Час мабуть американський, бо сервер там. Змінити його для всіх не знаю як. Але кожен може виставити свій власний час у своїй контрольній панелі. |
|
| |
|
Member
Місцезнаходження: Ireland | Привіт, я оце думаю, що треба зробити такий собі жіночий куточок на сайті;-) Бо є розділи про футбол або такі інші "хлопчачі" справи, але ж тут на форумі і дівчата теж є! Ось там би ми мали змогу потеревенити, досвідом поділитися, абощо. Як гадаєте? |
|
| |